7 Mart 2010 Pazar

NURTURIA; duymadık demeyin!!!!!!!

Bu hafta Nurturia tanıtım haftası. Hafta bitmeden çorbaya bir fiske tuz da bizden.
Logo ekleme işini beceremedim maalesef :-((

Hamileyken haftalık gelişimle ilgili bilgiler için internet ortamında babycenter, what to expect gibi yabancı sitelerlerle Dr. Alper Mumcu'nun sitesini takip ettim. Yakın bir arkadaşımla bir hafta arayla hamile kaldığımız için paylaşma konusunda birbirimize yettik. Blog dünyasını daha sonra İdil'in yeşil kakasına çare ararken bulduğum ve hemen içimin ısındığı Özgür Anne ile keşfettim. Sonra diğer blogcu anneler derken, Nurturia paylaşım ortamını AB jargonuyla kurumsallaştırdı. Ben üyeyim: http://www.nurturia.com.tr/people/meltem
Nurturia'da buluşalım.

Daha ayrıntılı bilgi için Nurturia tanıtım sayfasını kopyalıyorum.

Nurturia Nedir?

"Nurturia ile çocuğunu daha kolay büyüt"

Bebek bekleyen ve küçük çocuklu ailelerin çocuklarının günlük hikayelerini, gelişimlerini sevdikleri ile paylaşabildikleri, aynı zamanda diğer anne-babalar ile tecrübe paylaşarak yardımlaşabildikleri sosyal platform Nurturia.

Nurturia'da Neler Yapabilirsiniz?
Kendiniz için bir hesap açabilir, çocuklu arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz, yeni arkadaşlar bulabilirsiniz.
Kendi hesabınızın altında çocuklarınız için ayrı birer hesap oluşturabilirsiniz. Çocuklarınızın günlük maceralarını buradan paylaşabilirsiniz.
Çocuğunuzun anı defterini güncelleyerek hem anılarını hem paylaşırken, hem de gelecek için kayıt altına alabilirsiniz. İlkleri, dedikleri, yaptıkları, büyümesi...
Çocuklarınızın hesaplarını eşinizle birlikte güncelleyebilirsiniz.
Çocuk büyütmekle ilgili her türlü sorunuzu sorabilir, soru yanıtlayarak tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.
Gruplar kurabilir, varolan gruplara üye olabilirsiniz.

Hamilelikten itibaren
Hamileyseniz de üye olarak hamileliliğinizin nasıl geçtiğini, günlük heyecanlarınızı, sıkıntılarınızı paylaşabilirsiniz.
Henüz doğmamış çocuğunuz için profil sayfası açıp, anı defterini oluşturmaya başlayabilirsiniz. İlk tekmeleri, cinsiyetinin öğrenilişi, isim seçimi...
Tecrübeli anne-babalara hamilelik ve çocuk bakımı ile ilgili sorular sorabilirsiniz. Gruplara üye olabilir ya da kendi grubunuzu kurabilirsiniz.

Nasıl Üye Olabilirim?
Üyelik ücretsiz. www.nurturia.com.tr adresinden 1 dakikada üye olabilirsiniz. Kayıt olduktan e-posta adresinizi onaylamayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder