28 Temmuz 2009 Salı

Tatil yollarinda

Persembe gunu yola cikiyoruz. Sabah 8 bucuk dokuz gibi cikicaz evden, hersey yolunda giderse aksam 8 bucuk gibi yalikavaga variriz. Idil ile ilk kez aktarmali ucus, Bruksel-Istanbul-Bodrum. Yorucu bir gun olacak ama ucunda tatil var:-)))) Umarim rotar ve kotu hava kosullari bizden uzak durur. Istanbulda bize ilk goz agrimiz Elifimiz, idilin kuzeni katilacak. Elif, buyuk kuzu annesinden ilk kez ayri kalacak :-(


Bu bebisle ilk tatilimiz. Bakalim nasil olacak? Bizim icin eskisi gibi dinlendirici olmasa da, manevi acindan daha doyurucu olacak. Butun gun kuzuyla, deniz, gunes, ozlenen turk yemekleri ne guzel. Idil hanim yalikavak pazarinda alinan meyve sebzeleri yiyecek taze taze, (Bruksele gelen meyve ve sebzelerin katettigi kilometreleri, biz gidicez bu sefer, burada taze bruksel lahanasi var o da gaz yapiyor) doktor amca baliga, ete de onay verdi yuppiii. Kizimizin buyudugunu, gelistigini hergun yakidan izleyebilecegiz babasiyla birlikte. Simdi en seker zamanlari basliyor. Ac paraztez-Bugun banyosunu yaparken gulmekten oldurdu bizi. Dudaklar buzulmus onde, tukuruk, salya agzindindan akarak, agzindan birrr birrrr diye ses cikarmaya , birseyler anlatmaya calisiyordu cimcimem. kapa parantez. Bizim evin taspinari (sevgilimiz-babamiz) gunesin altinda saatler kalamayacak gibi bir his var icimde:-))


Valizleri hazirlamaya basladim. En cok idilin esyalari yer tutuyor, arti bebek arabasi. Bakalim neleri unutucam. Liste yaptim ama benim akillar sutleri icen idile gidiyor anne yarim akilli kaliyor. Cocuklu olmak organize olmayi gerektiriyor, bende oyle olmayi hic sevmiyorum, geriliyorum. Ama ne yapalim olucaz artik.


Simdi gidip valiz olayina devam etmeli ya da dinlenmeli,hangisi??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder